2012. február 24., péntek

Autós, motoros fiú hosszú újjú extra felsők, 3 db - Jelenlegi ára: 700 Ft *

Köszöntelek az aukciómon!
Az aukción egy angol extra nagyon kis pasis, 3 db-os hosszú újjú pólócsomagra  tudsz licitálni, vagy fix áron azonnal elvihető.
Sötétbarna autós H&M 86-os, a kék motoros Cherokee 92-es, a zöld-szürke csizmás Cherokee 92-es. Mintájuk nagyon szép, hibátlan.
A fényképek az aukcióban szereplő ruhákról készültek, zsákbamacskát nem árulok.
A csomag súlya csomagolás nélkül: 280 g.
A ruhák se mosva , se vasalva nincsenek , folt előfordulhat, de szerintem mosható… sajnos nincs időm arra hogy kimossam, úgy hogy ez majd a kedves vásárló  feladata lesz.
Az aukció zárását követően légy szíves vedd fel velem a kapcsolatot 2-3 napon belül  e-mail-ben. Ha esetleg nem reagálok a levélre, akkor telefonálj, mert elképzelhető nem jött át az üzenet, vagy valami családi probléma közbejött (beteg a gyerek, stb. ) Azért igyekszem naponta itt lenni!  Kérnék szépen a postázáshoz nevet és címet, mert azt a rendszer nem minden esetben küldi át.
 Mi mit jelent:
krém: hibátlan, újszerű
extra: már látszik rajta hogy hordva volt, de azért szép állapotú
I. osztályú: foltos ( van amelyik kijön, van amelyik nem ), kisebb lyuk, fakulás, alakvesztés, bolyhosság
Kérésre , egyéni megbeszélés alapján készíthetek minőségre,  méretre, évszaknak megfelelően  kisfiú, kislány vagy vegyes ruhacsomagot..
 Ha keresel valamit, kérdezz bátran, hátha nekem épp van, amit szeretnél. ))
 Jó aukciózást! Köszönöm, hogy itt voltál!
  
AZ EURÓPAI UNIÓ ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004. 01. 01. -ÉN ÉLETBE LÉPETT ÚJ, A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN: AZ ÖSSZES AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI SEMMIFÉLE GARANCIA , FELELŐSSÉG , VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT VÁSÁRLÁSÁVAL ELISMERI ÉS TUDOMÁSUL VESZI. Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában, vagy a feltételekben szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1 évig terjedő garanciát kell adjon az eladott termékre.


Jelenlegi ára: 700 Ft

Az aukció vége: 2012-03-15 14:46
. Autós, motoros fiú hosszú újjú extra felsők, 3 db - Jelenlegi ára: 700 Ft

Fontos